Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Εβδομάδα Γνωριμίας - Σεπτέμβριος 2018

Σας περιμένουμε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη στου χώρους του Brain Me για να γνωρίσετε, εσείς και τα παιδιά σας, εντελώς δωρεάν, τη μέθοδο της διαφοροποιημένης διδασκαλίας. 
Θα πραγματοποιηθούν δυο συναντήσεις για κάθε γκρουπ 3 - 4 μαθητών. Επιπλέον, στο τέλος της εβδομάδας, θα παρουσιαστεί στους γονείς/κηδεμόνες το πρόγραμμα σπουδών του Brain Me καθώς και μεγάλη ποικιλία ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων τα οποία υποστηρίζουν όχι μόνο τη διαδικασία της διδασκαλίας, αλλά και τη μετέπειτα ζωή των μαθητών. 
Η διαφοροποιημένη διδασκαλία στο Brain Me απευθύνεται σε όλες τις τάξεις, τις ηλικίες και τα επίπεδα μάθησης, καθώς δρα εξατομικευμένα και με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της κατανόησης και της επίδοσης κάθε μαθητή στα μαθήματα του σχολείου, ανεξαρτήτως επιπέδου και προηγούμενων επιδόσεων. Τηλεόραση, προβολέας, tablets, μαγνητικοί πίνακες, lego, ξύλινοι κύβοι και επιτραπέζια παιχνίδια είναι μερικά μόνο μέσα με τα οποία θα έρθουν σε επαφή τα παιδιά σας!! 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
https://goo.gl/tueKzF
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα του Brain Me: 2313 089362, 6986574941.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ & ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023  στις 6μμ  θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ημερίδα για  γονείς  με θέμα "Μαθησιακές Δυσκολίες & Διαφορ...