Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ & ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις 6μμ θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ημερίδα για γονείς με θέμα "Μαθησιακές Δυσκολίες & Διαφοροποιημένη Διδασκαλία - Μύθοι & Πραγματικότητα". Πρόκειται για μία ενημερωτική συνάντηση στην οποία θα παρουσιαστούν και κατόπιν θα συζητηθούν οι μύθοι και η πραγματικότητα γύρω από τις μαθησιακές δυσκολίες.

Αρχικά θα συζητήσουμε πάνω στο τι είναι οι μαθησιακές δυσκολίες, ενώ στην πορεία το ενδιαφέρον μας θα στραφεί προς τους τρόπους μελέτης και διαβάσματος των μαθητών με τη μέθοδο της διαφοροποιημένης διδασκαλίας.

Οι μαθησιακές δυσκολίες δημιουργούν αυτό ακριβώς που η διαφοροποιημένη διδασκαλία φιλοδοξεί να καλύψει: τα πολλά και διαφορετικά μοντέλα μάθησης. Παρουσιάζοντας τη μέθοδο θα δούμε πως οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να κωδικοποιήσουν και να επεξεργαστούν τη γνώση με διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να την αφομοιώσουν με μεγαλύτερη επιτυχία. 

Λόγω του περιορισμένου χώρου απαραίτητη η κράτηση θέσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:



Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι:
Μ: 698 657 4941, Τ: 2313 089362

Είσοδος δωρεάν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ & ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023  στις 6μμ  θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ημερίδα για  γονείς  με θέμα "Μαθησιακές Δυσκολίες & Διαφορ...